Stella Golden Green Kaviár maszk tasakos 6gr

Stella Golden Green Kaviár maszk tasakos 6gr
Cikkszám: #9382
529 Ft
88 166,67 Ft / kg
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 3 (csak regisztrált vásárlóknak)
Stella Golden Green Kaviár maszk tasakos 6gr
Termék leírás
KAVIÁR Ránctalanító,bőrmegújító lehúzható alginát pormaszk 6 g
Sejtmegújító,regeneráló,ránctalanító,hidratáló - Csodálatos bőr 10 perc alatt - próbálja ki Ön is!

Az arcmaszkok természetes,natúr alapanyaga a tengeri algából nyert alginát, mely hidratálja,regenerálja és azonnal bársonyossá teszi a bőrt.

A kaviár-kivonat proteineket, esszenciális aminosavakat, vitaminokat (A, E, D, B-komplex), ásványi anyagokat (oligoelemek- jód, foszfor cink, magnézium,) és nyomelemeket tartalmaz, amelyek a sejtvédelmet, sejtmegújulást, a bőr hidratálását és megfelelő vízháztartását biztosítják. Az esszenciális aminosavaknak sejtosztódást gyorsító, regeneráló hatásuk van. Foszfolipidjei sejtfal azonos szerkezetű bőrtápláló anyagok, állandósítja a bőrfelszíni lipidek újraképződését. Omega-3 telítetlen zsírsav összetevője erősíti a bőr védekező képességét. A maszk használata kiváló öregedés elleni, sejtmegújító, regeneráló, hidratáló és ránctalanító hatást biztosít a kezelt bőrfelületen. A Kaviár arcmaszk egyik legfontosabb összetevője az Algin, a Laminaria nevű tengeri algákból származó gélképző alginát. Kiváló stabilizáló, lehetővé teszi a poranyag keverését vízzel és felvitelét a bőrfelületre. Puhítja és védelmet nyújt a bőrnek a káros hatások ellen. A Calcium Sulfate (Kalcium-szulfát) és a Silica összetevők biztosítják az alginát gél gumiszerű maszkká szilárdulást.

Használati tanács: A por állagú maszkot (6-10gr = 1 púpozott kanál) keverje össze csomómentesen 15-30ml vízzel (25-40 C), majd azonnal egyenletes rétegben kenje fel a megtisztított bőrfelületre, kihagyva a szem és a száj környékét. Gumivá szilárdulása után (6-10perc) egybefüggően húzza le. A maszk maradékait nedves vattával távolítsa el.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
6 g
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!