Dove Izzadásgátló spray-Go Fresh Alma és Fehér tea illat 150ml

Dove Izzadásgátló spray-Go Fresh Alma és Fehér tea illat 150ml
Cikkszám: #37424
1 490 Ft
9 933,33 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 9 (csak regisztrált vásárlóknak)
Dove Izzadásgátló spray-Go Fresh Alma és Fehér tea illat 150ml
Termék leírás
• Frissességet biztosít és akár 48 órán keresztül véd az izzadás ellen
• Gyümölcsös illata a lédús alma és a fehér tea illatjegyek kombinációjának köszönhető
• 1/4 rész hidratáló krémet tartalmaz a sima és puha hónaljért
• Segít megelőzni az bőr irritációját és kiszáradását
Valami kellemesen frissítőre vágysz? A Dove Go Fresh Alma és Fehér Tea illatú női izzadásgátló a megfelelő választás, ha olyan izzadásgátlót keresel, amely 48 órás védelmet nyújt és friss, gyümölcsös illattal egészíti ki a napodat. A lédús alma és a fehér tea illatjegyeinek köszönhetően ez a felfrissítő illat egyenesen a kora nyári napok hangulatát fogja visszaidézni, amikor a gyümölcsöskertben sétálsz az almafák mellett.

Gyengéd formulája segít megelőzni a bőt irritációját és a kiszáradását, miközben az különleges hidratáló krém tartalma ápolja a hónaljadat.

Legyen szó tehát a reggeli zuhanyzásodról, vagy egy kimerítő jóga utáni felfrissülésről, a Dove Go Fresh Alma és Fehér Tea illatú izzadásgátló gondoskodik Rólad és hónaljadról!
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
150 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!