Cif Tisztítószer Füdőszobai Power&Shine Víz és kosztaszító 750ml

Cif Tisztítószer Füdőszobai Power&Shine Víz és kosztaszító 750ml
Cikkszám: #36556
1 499 Ft
1 998,67 Ft / l
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 9 (csak regisztrált vásárlóknak)
Cif Tisztítószer Füdőszobai Power&Shine Víz és kosztaszító 750ml
Termék leírás
750ml kiszerelés.
Alapos tisztítás utánozhatatlan csíkmentes eredménnyel. Első alkalommal, minden alkalomra. A hatékony, alapos tisztítást biztosító molekulák azonnal eltávolítják még a legmakacsabb fürdőszobai szennyeződéseket is, mint a vízkő és szappanlerakódás. Ön azonnal élvezheti a ragyogóan szép, csík-mentes felületeket!

Használati útmutató:
Permetezze a felületre és hagyja hatni néhány másodpercig, majd törölje át egy törlőkendővel. Makacsabb szennyeződések esetén hagyja hatni pár percig, mielőtt letörli.

Figyelmeztetés: Ne használja márvány, természetes kő és festett fa felületen. Festett felület vagy új/szokatlan felület esetén először próbálja ki egy kisebb, nem feltűnő helyen. Műanyagon vagy alumíniumon történő használat után alaposan öblítse le.

Biztonsági figyelmeztetés:
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket!
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
750 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Gábor2022.08.15. 05:4555555
Magdolna2022.07.29. 18:1655555