Dove Testápoló-Intensive-Mélytápláló, nagyon száraz bőrre 400ml

Dove Testápoló-Intensive-Mélytápláló, nagyon száraz bőrre 400ml
Cikkszám: #34523
2 699 Ft
6 747,50 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 17 (csak regisztrált vásárlóknak)
Dove Testápoló-Intensive-Mélytápláló, nagyon száraz bőrre 400ml
Termék leírás
• Intenzív hidratáló nagyon száraz bőrre
• Hatékony, de nem zsíros formula
• Segít puhává és gyönyörűen simává tenni a bőrt
• Egyedi DeepCare Complex hatóanyagot, természetes bőrtápláló anyagokat tartalmaz
• Mindennapos használatra
A nagyon száraz bőrre kifejlesztett Dove Intensive Nourishment testápoló az egyedi DeepCare Complex hatóanyagot, természetes bőrtápláló anyagok és gazdag esszenciális olajok elegyét tartalmazza, amivel segít javítani a bőr állapotát, hatását mélyről indulva fejti ki*.

*A bőr szarurétegében

A gyönyörű bőr önbizalmat ad. Ezért testápoló termékcsaládunk kényeztető ápolást nyújt selymes olajok, bársonyos testápolók és krémek formájában, ami a mindennapos rutint örömmé teszi
A legjobb testápolási rutin nem egyszerűen a bőr ápolásáról szól - örömöt is kell okoznia. Hiszen mikor tudnánk a kényeztetésben elmerülni, ha nem akkor, amikor valami finomat simítunk a bőrbe? A nap során ilyenkor lehetőségünk van ismét megtalálni a kapcsolatot a testünkkel, és értékelhetjük szépségünket.
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
400 ml
Bőrtípus:
Nagyon Száraz
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Béláné2022.07.20. 16:3155555
Éva2021.11.18. 10:4755555