DEES Kozmetikai Kezelőgép IPL4 lámpás 3 funkciós GP582

DEES Kozmetikai Kezelőgép IPL4 lámpás 3 funkciós GP582
50% kedvezmény
Cikkszám: #32075
131 619 Ft 64 990 Ft
kifutó termék
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 433 (csak regisztrált vásárlóknak)
DEES Kozmetikai Kezelőgép IPL4 lámpás 3 funkciós GP582
Termék leírás
Dees Kozmetikai Kezelőgép Ipl 4 Kezelőfejjel, 3 Funkciós, Szőrtelenítő, Bőrrejuvenáló és Akné Tisztító Gép

A DEESS IPL több mint egyszerű fényterápiás készülék, hiszen szenzorával nem csak felismeri a bőrtónust, de négy darab kezelőfejével, nagy- és kisméretű Quartz üveg lámpáival egyenként 350.000 villanásra is képes.

A DEESS IPL Háromfunkciós Fényterápiás készülék ennek köszönhetően tökéletesen alkalmas tartós szőrtelenítésre, ránctalanításra vagy akne kezelésére arcon, nyakon vagy dekoltázson anélkül, hogy a környező sejteket roncsolná.

• Cserélhető kezelőfejek:
- SHR szőrtelenítő kezelőfej Arc tartós szőrtelenítéshez, arc, bajusz tartós szőrtelenítésére, apró szőrzet eltávolításához

- HR szőrtelenítő kezelőfej: test tartós szőrtelenítéséhez, alkar, láb, hónalj, bikini vonal és egyéb testszőrzet tartós eltávolításához.

- SR bőrfiatalító kezelőfejes: a bőr fiatalításához, egészségéhez. Rugalmasságát és fényét vesztett, érdes, fakó, tág pórusú ráncos bőrhöz, fotorejuvenációs kezeléshez.

- AC akne kezelőfej: Acne teljes körű kezeléséhez, pattanásos, zsíros, heges, cisztás és gyulladt acnéval terhelt bőrre.

• Magas fokú bőrvédelem:
A DEESS IPL Háromfunkciós Fényterápiás készülék a beépített szenzornak köszönhetően automatikusan felismeri a bőrtípusokat, melyek alapszínüknek megfelelően különböző módon reagálhatnak a kezelésre. A bőr precíziós és kíméletes kezeléséhez a DEESS Fényterápiás készülék kezelőfejei szelektíven dolgoznak, így a képződő hőenergia az enyhe meleg érzet ellenére sem roncsolja a környező sejteket!

Technikai jellemzők:
Quartz üveg lámpa: 36W input teljesítmény
Frekvencia: 50Hz/60Hz
Működési hőmérséklet: 5-35C fok között
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Ilona2021.10.11. 17:5755555
Tökéletesen működik.