TouchBeauty Fényterápiás Készülék Sárga Fénnyel TB-1611C

TouchBeauty Fényterápiás Készülék Sárga Fénnyel TB-1611C
Cikkszám: #31331
17 980 Ft
kifutó termék
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 119 (csak regisztrált vásárlóknak)
TouchBeauty Fényterápiás Készülék Sárga Fénnyel TB-1611C
Termék leírás
TB1611/C (Sárga) Light Therapy pen pigmentzavaros, tápanyag hiányos bőrre.

Érzékeny, allergiás gyulladásra hajlamos bőrre
Tápanyag hiányos – víz, zsírszegény bőrre
Mélyen barázdált, petyhüdt bőrre
Időskori pigmentfoltok kezelésére
Általános bőrerősítésre.
Alkalmazható olyan finom területekre, mint az arc, mellkas, nyak, mell. Fényterápiás és/vagy masszázskezelésére. Aktiválja és erősíti a bőrt, hatóanyagokat juttat a bőr mélyebb rétegeibe ezzel, feszesebb, teltebb megjelenést biztosítva neki. Megelőzi a ráncképződést, lassítja a bőröregedés folyamatát. Segíti a problémás bőrök, mitesszer, szeborrea, kivörösödésre hajlamos, pigmentfoltos bőr kezelését.

A folyamatos vagy a szakaszos, (12 mp-es impulzus idővel szabályozható) pulzáló üzemmód, a mélyreható fényterápiás kezelés hatékony módszere. A kényelmes ergonomikus kialakításának köszönhetően, nagyon egyszerű a készülék üzemeltetése. Mindegyik kezelőfej egy féle hullámhosszon (piros:630 nanométer / kék: 415 nanométer / sárga: 590 nanométer) működő fényt bocsájt ki. A kezelőfejek kombinált használata, teljes bőrszerkezet javítást jelenthet a felhasználók számára.

HASZNÁLAT

A megtisztított bőrt, 4-5 másodpercig kezeljük, a bőrdiagnosztika szerint kiválasztott fénnyel. A kezelés ideje alatt, ne mozgassuk a kezelőfejet és ügyeljünk arra, hogy 1-2 milliméternél messzebbre ne távolodjon el a bőrtől. A kezelési idő letelte után, lépjünk tovább a mellette lévő bőrrészletre és várjuk ki, a 4-5 másodperces kezelési időt. Így haladjunk végig az egész kezelni kívánt terület fölött, ügyelve arra, hogy 1-2 milliméternél messzebbre ne távolodjon el a készülék a bőrtől.

TB1611/C – Sárga fénnyel, 590 nm – pigmentzavaros, tápanyag hiányos bőrre.

- GOLDEN GREEN OLIVA BEAUTY NYUGTATÓ ARCÁPOLÓ GÉL ÉS GOLDEN GREEN OLIVA BEAUTY BŐRFEHÉRÍTŐ MÁJFOLT, SZEPLŐ KRÉM(50ML.) alkalmazásával

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!