Jaguár TCC melegolló hajvágó olló JA84700

Jaguár TCC melegolló hajvágó olló JA84700
Cikkszám: #28210
489 000 Ft
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 3260 (csak regisztrált vásárlóknak)
Jaguár TCC melegolló hajvágó olló JA84700
Termék leírás
Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!

Jaguar TC-vel (ThermoCut-System) a hajvágás teljesen új értelmet nyer.
A ?TC? azt jelenti, hogy az olló éle melegítve van. A vágással a hajvégeket lezárja így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A Jaguar TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál, vagy vékony szálú; rövid vagy hosszú hajról legyen szó. A számítógép-vezérelt hőfokszabályozás biztosítja, hogy az olló élei mindig pontosan a beállított hőfokon maradjanak. A TC-vágás lezárja a hajvégeket és a haj nem töredezik tovább. A rendszeresen Jaguar TC melegollóval vágott haj teljesen egészséges és ép lesz. Minden haj természeténél fogva egészséges. De az UV sugárzás, levegőszennyeződések, hőmérséklet ingadozások és különböző kezelések a haj szerkezetét megtámadhatják. A haj elveszíti az erejét, fénytelen és törékeny lesz. Tudósok bebizonyították, hogy a normális hajvágáskor a hajszálvégek nyitottak maradnak és elveszítik lényeges természetes anyagaikat. A Jaguar, a vezető ollóspecialista erre fejlesztette ki a Jaguar TC (ThermoCut), vagyis melegollós rendszert, amivel a hajat különlegesen kímélő módon lehet levágni.

Új vágási módszer az érezhetően egészségesebb hosszú hajért, egészen a hajvégekig. Az állandó „frissen a fodrásztól” érzést váltja ki.

Hosszú haj, töredezett végek nélkül. Egészséges, erős, ragyogó, érzéki haj egészen a hajvégekig. Gyönyörű, ápolt megjelenés, mintha csak most hagytad volna el a szalont. A CareCut egy innovatív, professzionális hajvágási rendszer, ami egy enyhe, kíméletes hő-alkalmazás technikáján alapszik, mely vágás közben lezárja a hajvégeket. Ez azt jelenti, hogy a természetes hidratáló és ápoló összetevőket bezárja a hajba. Ez mind kívülről, mind belülről megerősíti és aktívan védi a környezeti hatásoktól és kiszáradástól. Mindez segít a haj minőségének hosszan tartó javításában és a haj növekedésben.
Innovatív vágási rendszer, mely kizárólag a CareCut technológiát használó fodrászoknál érhető el.
Olyan új, forradalmi hajvágási technológia, ami során a hajat elektromosan fűtött ollókkal vágják. Nem csupán rendkívül kíméletes a hajhoz, de ahogy a név is jelzi, vág és ápol is egyben.

A tradicionális ollókkal ellentétben, a vágás pillanatában azonnal le is zárja a hajvégeket és ennek köszönhetően a hidratáló és ápoló összetevők a hajban maradnak. Ilyen módon a haj megerősödik és tartósan védett marad a kiszáradástól. A lezárt felszín biztosítja a szép, egyenletes hajszerkezetet, mely további volument kölcsönöz a hajnak. A lezárás azt is biztosítja, hogy a haj megtartja mind a természetes ragyogását, mind a színintenzitást.

A töredezett és fakó haj már a múlté. A profi szakemberek rendszeres hajvágást javasolnak a CareCut egyedi technológiájával, az állandóan szép, ragyogó haj elérése érdekében, az egészséges hajvégekért és a nagyobb volumenért.
A hosszú haj esetében a legnagyobb kihívás az ápolt megjelenés elérése.
Ez elég stresszes lehet, mivel aki hosszú hajat szeretne, az esetek többségében egy centit sem szeretne vágatni a hajából, azonban minél hosszabb a haj, annál jobban ki van téve a káros elemeknek.
A környezeti behatások, mint például a légszennyezés, a hőváltozás, az UV-sugárzás és a kémiai kezelések, mint például a festés és a mechanikai érintkezések is károsíthatják a hajat, ilyen a hajvasalás és hajszárítás. Ezek következtében pedig a rostrétegek között elhelyezkedő hidratáló és ápoló anyagok apránként kiszáradnak. Az eredmény pedig látható és érezhető, a haj veszít fényéből és volumenéből, csökken az ellenálló képessége. A hajvégek vékonnyá, sérülékennyé, töredezetté válnak. Amikor ez megtörténik, sokan úgy döntenek, hogy vágatnak a hajukból, de a hosszú, selymes hajról való álomnak nem kell itt véget érnie.
A hosszan tartó „frissen a szalonból” érzés.

A kondicionálókhoz és maszkokhoz hasonlóan a CareCut is biztosítja a ragyogást, javítja az ellenálló képességet és növeli a rugalmasságot. Bármilyen kémiai kezelés nélkül, kíméletesen és környezetbarát módon javít a haj állapotán, ráadásul hatása hosszan tartó.
A CareCut kifejezetten a hosszú hajra lett kifejlesztve, illetve a hajnövesztés elősegítésére. Ez egy wellness kezelés a hajnak.

A töredezett, seprűs hajvégek már a múlté, a haj egészséges és erős. A CareCut határozottan a leghatékonyabb módszer a haj megerősítésére és megóvására, melynek köszönhetően valóra válthatjuk a hosszú haj álmát.

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!