Naturella Egészségügyi Betét Vastag Classic Normál 10db

Naturella Egészségügyi Betét Vastag Classic Normál 10db
Cikkszám: #26865
569 Ft
56,90 Ft / db
Nem rendelhető
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 3 (csak regisztrált vásárlóknak)
Naturella Egészségügyi Betét Vastag Classic Normál 10db
Termék leírás
Bőrét rendszeresen ápolja, miért ne gondoskodna hát az intimterületek védelméről is? Élvezze a bőrápolás és védelem ideális kombinációját a nehéz napokon a Naturella Camomile Classic Normal intimbetétek segítségével!
Egyedül a Naturella kínál nyugtató hatású, kamillás Phytocream™ balzsamot tartalmazó betéteket, amely védőréteget képezve a bőrön, gyengéden segít megelőzni az irritáció kialakulását. A Phytocream™ minden egyes Naturella betét szuperpuha fedőrétegén csíkokban van jelen, és a használat során a bőrre jutva fejti ki hatását. A Phytocream™ balzsamot tartalmazó intimbetét kicsomagoláskor érintésre száraz, azonban a fehérneműbe helyezve a bőr melegségének hatására gyengéden felpuhul és bevonja a bőrfelületet. Ennek köszönhetően a Phytocream™ segít a nedves közeg és a súrlódás okozta bőrirritáció kialakulásának megakadályozásában.
A Naturella betétek nem csupán ápolják bőrét, de a menstruáció során kellő védelmet is nyújtanak. A virágmintákba bújtatott exkluzív, apró csatornácskákkal ellátott nedvességfelszívó rendszerük, valamint szuper nedvszívó rostszálaik egyenletesen vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol diszkréten tárolva azt száraz és kényelmes érzetet nyújtanak a bőrnek.
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!