Implex Haj kötés Regeneráló Rendszer 4x200ml

Implex Haj kötés Regeneráló Rendszer 4x200ml
10% kedvezmény
Cikkszám: #25665
14 959 Ft 13 463 Ft
16 828,87 Ft / l
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 89 (csak regisztrált vásárlóknak)
Implex Haj kötés Regeneráló Rendszer 4x200ml
Termék leírás
IMPLEX Phase 1

Festett hajra

Használat: Keverjen össze tálban (NEM fém) legalább 20 gramm szőkítő port a szükséges mennyiségű oxidáló emulzióval, majd tegyen hozzá 7 ml adalékanyagot az

IMPLEX Phase 1-ből. Ecsettel keverje össze, majd betartva a szőkítőpor szokásos hatóidejét, folytassa a műveletet.

Megjegyzés: Az 1-es adalékanyag dózisa nem növelhető, akkor sem, ha 20 grammnál több szőkítőport használ fel. Fix mennyiséget alkalmazzon minden felhasználáskor.

Dauerolás:

Előkészítés: Samponnal mossa meg a hajat, masszírozza át a fejbőrt és jól öblítse ki.

Előkezelés: Keverjen össze tálban (NEM fém) 20 ml vizet 3,5 ml IMPLEX Phase 1 adalékanyaggal. Tegye a keveréket szórófejes permetező flakonba. A fele mennyiséggel permetezze be a vizes hajat, mielőtt becsavarja. Dauerolási művelet: Csavarja be a hajat, majd betartva a dauervíz szokásos hatóidejét, öblítse ki. Semlegesítés: Előkezelés: A törölközőszáraz hajra permetezze a maradék 1-es fázis keverékét.

Semlegesítési művelet: Alkalmazza a dauervíz semlegesítőjét, hagyja a hajon 10 percig (Nagyon hosszú haj esetén növelje az időt a további 5 perccel). A hajcsavarók kivétele nélkül, néhány percen keresztül alaposan öblítse le meleg vízzel.

Szőkítés:

Használat: Keverjen össze tálban (NEM fém) legalább 20 gramm szőkítő port a szükséges mennyiségű oxidáló emulzióval, majd tegyen hozzá 7 ml adalékanyagot az

IMPLEX Phase 1-ből. Ecsettel keverje össze, majd betartva a szőkítőpor szokásos hatóidejét, folytassa a műveletet.

Megjegyzés: Az 1-es adalékanyag dózisa nem növelhető, akkor sem, ha 20 grammnál több szőkítőport használ fel. Fix mennyiséget alkalmazzon minden felhasználáskor.

IMPLEX Phase 2

Kémiai kezelés utáni használatra lett kifejlesztve. Stabilizálja a haj diszulfid kötéseit, mélyen ápolja és lezárja a kutikulákat hoszszantartó színeredményt garantálva.

Festett hajra

Használat: Jól öblítse le a hajat vízzel. Vigyen fel a nedves hajra és hajvégekre IMPLEX Phase 2-t (10?30ml a haj hosszától függően). Masszírozza a hajba és antisztatikus fésűvel oszlassa el. Hagyja hatni 10 percig, majd öblítse ki. Ha szükségesnek látja, végezzen samponos tisztítást. Festés utáni sampon ajánlott.

Szőkítéskor

Használat: Öblítse ki a hajból a szőkítőt, majd tegyen a hajra és a hajvégekre IMPLEX Phase 2 krémet (10?30ml a haj hoszszának megfelelően). Masszírozza a hajba, és antisztatikus fésűvel oszlassa el. Hagyja hatni 10 percig, majd öblítse ki. Ha szükségesnek látja, végezzen samponos tisztítást. Festés utáni sampon ajánlott.

Daueroláskor

Használat: Miután kivette a hajból a hajcsavarókat, tegyen a nedves hajra és a hajvégekre IMPLEX Phase 2 krémet (10?30ml a haj hoszszának megfelelően). Masszírozza a hajba, és antisztatikus fésűvel oszlassa el. Hagyja hatni 10 percig, majd öblítse ki. Ha szükségesnek látja, végezzen samponos tisztítást. Festés utáni sampon ajánlott.

IMPLEX Phase 3

Normal, vastag szálú hajra

Az IMPLEX Kötés Fenntartó kifejezetten otthoni használatra lett fejlesztve, bársonyos krémes textúrával normál- és vastag szálú hajra. Aktiválja, frissíti a szalonban végbement első fázis újra építő molekula komplexét. Lenmagolaj kivonata által a haj visszanyeri csodálatos fényét.

Használat: Vigyen fel a nedves hajra és hajvégekre IMPLEX Phase 3 krémet (10?30 ml-t a haj hosszától függően). Masszírozza a hajba és antisztatikus fésűvel oszlassa el. Hagyja hatni 2?3 percig, majd öblítse ki. Végül szárítsa be a frizurát.

Vékony szálú hajra

Kötés Fenntartó kifejezetten otthoni használatra lett fejlesztve folyékony állaggal vékony szálú hajra. Aktiválja, frissíti a szalonban végbement első fázis újra építő molekula komplexét. Lenmagolaj kivonata által a haj visszanyeri csodálatos fényét.

Használat: Vigyen fel a nedves hajra és hajvégekre IMPLEX Phase 3 folyadékot (10?15 ml-t a haj hosszától függően). Masszírozza a hajba és antisztatikus fésűvel oszlassa el. Hagyja hatni 2?3 percig, majd öblítse ki. Végül szárítsa be a frizurát.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
800 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Nikoletta2022.05.05. 00:2055555
Vivien2022.01.20. 07:2255555