L'oréal Steampod 2.0 Párás Hajsimító Fehér + Simító Tej + Simító Szérum
L'oréal Steampod 2.0 Párás Hajsimító Fehér + Simító Tej + Simító Szérum
Márka: Loreal
nincs raktáron
Ár: 76 990 Ft
Cikkszám: #25407
db
   
Termék leírás
A Steampod a L’oreal Professionnel első saját márkájú fodrászati eszköze, melyet a Rowenta Salon márkával közösen fejlesztett ki.
Most ezzel a tipussal elérhetővé vált lakossági formában is.
Nyolc új szabadalommal védett eszköz a L’oreal Professionel első, kimagasló technológiájú gőzhajkiegyenesítő lapvasa. Különleges technológiája révén, mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, valamint a haj felületét simává és csillogóvá varázsolja.Egyszerre formázza és ápolja a hajat.
A Pro-Keratin számos aminosav kombinációja, melyek a haj Keratinjára különösen jellemzők.
Ez az összetevő rendelkezik azzal a képességgel, hogy beépüljön a hajszálba és ott kifejtse regeneráló hatását. Segít, hogy a hajszál szerkezetében megerősödjön, visszanyerje ellenállóképességét.
A L’Oréal Professionnel új innovációja, a STEAMPOD a gőz erejével építi be a vitaminokat a hajszálakba, így az új hajegyenesítési mód nemhogy nem roncsolja, de egyenesen táplálja és egészségessé varázsolja hajunkat!
A haj puha tapintásúvá válik csillogó és fényes lesz. A mélyen ható ápolás révén a természetes, festett, melírozott, szőkített vagy dauerolt haj egyaránt visszanyeri egészséges vitalitását valamint könyebben kezelhetővé válik.
A tápláló hatás hajtipustól függően 3-5, a formázás 1 hajmosásig tart, eredményképp a haj könyebben formázható és a reggeli készülődési idő is jóval kevesebb ideig tart a megszokottnál!

A csomag Tartalma:
1db L'oréal Steampod Fehér
1db L'oréal Steampod Szérum 50ml
1db L'oréal Steampod Simító Tej 150ml