Remington Hajvasaló S9600
Remington Hajvasaló S9600
Márka: Remington
1-2 napon
belül szállítható
Eredeti ár: 25 422 Ft
Akciós ár: 18 990 Ft
2019.07.17.-2019.07.26.
db
   
Termék leírás
A selymesen csillogó hajért
Ha gyorsan szeretnél ragyogó eredményt elérni, akkor a Remington S9600 Silk Straightener hajsimító a legjobb választás. Az újgenerációs, a kerámia bevonatot selyem proteint aktiváló kondicionáló technikával kombináló hajsimító könnyedén, kétszer olyan gyorsan siklik a hajon, mint hagyományos társai. A hajsimító lapok garantálják, hogy a hajad olyan gondos ápolásban részesüljön, mintha fodrászszalonban jártál volna: tökéletesen sima és selymesen csillogó lesz a hajad a hajsimító használatával.
Maximális teljesítmény, minimális erőfeszítés
A professzionális simítólapoknak köszönhetően nagyon rövid idő alatt olyan eredményt érhetsz el, amilyet a fodrásszalonban megszoktál. A Remington egyik tökéletes készülékével Hála a szakmai vasalók lemezeket lehet elérni szalon eredményeket a legrövidebb idő alatt. Még a legmakacsabb gubancod is bizonyosan kisimul és fényesen csillog, ha ezt a hajsimítót használod.

Paraméterek
Min. hőmérséklet 150 °C
Tányér anyaga Kerámia
Max. hőmérséklet 235 °C
Lemezek szélessége 25 mm
Heat up time 9,8 mp
Funkciók
Kijelző Kijelző háttérvilágítás nélkül
Különleges funkciók Gyorsfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Biztonsági zár, Közlekedési jelzőlámpa, Kastély, Automatikus kikapcsolás
Más
Kábel hosszúsága 3 m
Szín vörös
Tiéd az irányítás
A kerámia bevonat 235 °C-ra, de boost funkcióval, a makacs gubancok minél gyorsabb kisímításáért akár 240 °C-ra is melegíthető 30 másodperc alatt. A változtatható hőmérsékletbeállításnak (150°C - 235°C) köszönhetően a készülék bármely hajtípushoz használható. A professzionális eszköz még a hajad számára legmegfelelőbb hőnérsékletet is mutatja, s így nyugodt lehetsz abban, hogy hajad gondos ápolásban részesül. A digitális kijelző mutatja a hőmérsékletre vonatkozó beállításokat, azaz minden pillanatban tied az irányítás.


Ragyogó megjelenés
Mivel a digitális kijelző megmutatja a hőmérsékletre vonatkozó beállításokat, így mindig te irányítod a folyamatot. Továbbá a csúcsimőségű kerémia bevonattal és infravörös kijelzővel ellátott melegítőlapok garantálják az állandó hőmérsékletet, meggátolják a hőmérséklet elálkítódását a hajformázás során, és megőrzi az utolsó használat során beállított hőfokot.


Többet akarsz megtudni a tökéletes firzura forélyiról? Látogass el ide: www.remington-europe.com.

Termékjellemzők:

Újgenerációs kerámia bevonat
Változtatható hőmérsékletbeállítás: 150°C - 235°C, turbo boost funkcióval: 240°C beállítás 30 másodperc alatt
Gyors felmelegedés (10 másodperc alatt)
Digitális hőfokkijelzés: jelzi a haj számára optimális hőmérsékletbeállítást
Memória funkció: megőrzi az utolsó használat során beállított hőfokot
Csúcsminőségű, infravörös kerámia bevonatos melegítőlapok
Biztonsági retesz
Automatikus kikapcsolás funkció 60 perc működés után
Luxus dizájn, luxus kivitel