BaByliss Pro Miracurl A Hajgöndörítő BP2665E

BaByliss Pro Miracurl A Hajgöndörítő BP2665E
Cikkszám: #17229
81 759 Ft
RRP ár: 82 999 Ft
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 545 (csak regisztrált vásárlóknak)
BaByliss Pro Miracurl A Hajgöndörítő BP2665E
BaByliss Pro Miracurl A Hajgöndörítő BP2665E
BaByliss Pro Miracurl A Hajgöndörítő BP2665E
Termék leírás
MiraCurl a „Tökéletes Hajgöndörítő”

A világ első teljesen automatikus hajgöndörítő eszközeként számon tartott MiraCurl egyedi, trendteremtő és lenyűgöző. A 21. század technológiai tudását felvonultató és a felhasználók igényeit maradéktalanul figyelembe vevő eszköz újraírja a hajformázás történelemkönyvét.

A játszi könnyedséggel használható 3 lépéses göndörítő technológiát szinte bárki azonnal elsajátíthatja. Helyezd a hajat a formázó rendszerre, zárd össze az eszközt és indítsd el. Pár másodperc múlva pedig készek is az áhított fürtök.

Eredeti MaxLife technológia

A MiraCurl speciális motor technológiával rendelkezik, melyet a BaByliss a Ferrari Volare X2-es hajnyíróihoz fejlesztett ki. A újítás lényege, hogy az általános szénkefés motorokkal szemben a MiraCurl mágneses motorral rendelkezik, így küszöbölve ki az élettartamot és a hatékonyságot csökkentő motorikus súrlódást. A hajformázóknál elsőként debütáló speciális technológiával így a motor súlya csökken, az eszközben fellépő nem kívánatos rezgés mérséklődik, az élettartam pedig 10 000 órára növekszik.

Továbbfejlesztett kerámia technológia

A kerámia hosszú évek óta a hajsimító és hajgöndörítő eszközök legkedveltebb bevonata. Népszerűségét finom szemcseméretének, kiváló hőtartó képességének és kedvező súrlódási együtthatóinak köszönheti, mellyel nem roncsolja a hajszálak szerkezetét. A MiraCurl kerámia göndörítő rendszere ezen tradicionális, jól bevált technológiát használja a hajszálak gyors és pontos formázásához és az egyenletes fürtök készítéséhez.

Folyamatos hőkontroll

A BaByliss Heat Management rendszere számos típusnál bizonyított. A garantált hőstabilitást lehetővé tévő rendszerrel mindig az optimális hőtartományban dolgozhatunk azzal együtt, hogy a BaByliss PRO legfejlettebb fűtőrendszerével pillanatok alatt munkakésszé válik eszközünk.

Az első igazán környezetbarát eszköz

A hosszú élettartamú, alacsonyabb motorikus súrlódással működő új konstrukciójú motor kevesebb energiát fogyaszt. A működéshez mindössze 29W teljesítmény szükséges, mely a 10000 óra működési idővel kombinálva egy átlagos készülék élettartamának a többszörösét garantálja, ezzel is óvva a környezet terhelését.

Ergonómikus konstrukció

A BaByliss PRO évek óta nagy hangsúlyt fordít arra, hogy az eszközeit használó fodrászok csukló és kar terhelése minimalizálódjon. A súlycsökkentésre és az anatómiai ismeretek alapján nyugvó fogórész fejlesztések évről évre örvendeztetik meg a vásárlókat újabbnál újabb eljárásokkal. Nincs ez másképp a MiraCurl-nél sem, ahol a technológiai határokat súroló súlycsökkentéssel és a könnyen és pontosan tartható fogantyúval tudjuk a könnyebb kezelhetőséget és használatot biztosítani.

Pontosság és irányítás:

- 3 időzítő beállítás, hangjelzéssel a különböző fürthatásért
- 3 hőfokozat (190 °C - 210 °C - 230 °C) mely lehetővé teszi minden hajtípus könnyed megformálását és hosszantartó eredményt biztosít
- Választható „göndörítési” irány az egyenletes és természetes végeredményért: (Jobb/Bal/Auto – ha a bal oldalt vagy a jobb oldalt formázod – minden fürt után irányt vált)

Biztonság:

- Ki/be kapcsoló gomb fényjelzéssel
- Hő kontroll (szabályozási lehetőség és sípoló hangjelzés)
- Alvó üzemmód 20 perc után – automatikus kikapcsolás 60 perc után
- Automatikus blokkoló rendszer.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Kiegészítő termékek
HD Hajgöndörítő Hullámosító Emulzió 150ml
20% kedvezményHUSVET2024
HD Hajgöndörítő Hullámosító Emulzió 150ml
3 159 Ft 2 519 Ft
Raktáron
Indola Innova ÚJ Hajgöndörítő Krém 200ml
Indola Innova ÚJ Hajgöndörítő Krém 200ml
3 129 Ft
Nincs Raktáron
Rendelhető