Igora Expert színező hab 100ml 5-0
Igora Expert színező hab 100ml 5-0
Márka: Schwarzkopf
1-2 napon
belül szállítható
Ár: 2 737 Ft
27 370 Ft/liter
db
   
Termék leírás
A Schwarzkopf Igora Expert Mousse egyedülálló, tápláló színező hab biztosítja a tökéletes árnyalatot és a hajának tündöklő fényt biztosít. A színező felvitele nagyon egyszerű, valamint jó kondícióban tartja a hajat. A színező hab nagyon praktikus a színkorrekció szempontjából. A Schwarzkopf Igora Expert Mousse készítmény különleges lipidekből álló összetevőkből tevődik össze, melyek segítenek a színező anyagok optimális tapadásában. Így a hajszín intenzív lesz és egészségesen fog tündökölni.
Hatása:
színezi a hajat hosszan tartó hatás és lenövés nélkül
táplálja és fénylővé teszi a hajat
élénkíti a hajszínt
20% -ban fedi az ősz hajszálakat
8 mosást tart ki
Hogyan használjuk:

Előkészítés
A haján lévő árnyalat alapján válassza ki a megfelelő színezőt. A színező használata előtt mossa ki a haját samponnal. A készítményt rázza össze és fordítsa fejjel lefelé. Használjon védőkesztyűt!
Használat
A készítményt applikálja a nedves hajra, és finoman masszírozza, amíg hab nem képződik. Ezek után egyenletesen kenje szét kefe vagy fésű segítségével. Hagyja hatni 3-5 percig a szín élénkségéért, az intenzívebb színhatásért és a mély ápolás érdekében 15-20 percig.
Leöblítés
A hatóidő lejárta után alaposan mossa le a hajáról a készítményt, egészen addig, míg nem lesz tiszta a víz. Nem szükséges ismét megmosni samponnal a haját.