Pearl Nails Zselé Easy Touch 14gr
Pearl Nails Zselé Easy Touch 14gr
Márka: Pearl Nails
1-2 napon
belül szállítható
Ár: 3 910 Ft
279 286 Ft/liter
db
   
Termék leírás
Easy Touch Gel - Oldószer használata nélkül eltávolítható

A felhasználók eddig csak álmodtak róla, a Pearl pedig megvalósította, a zselét, amely oldószer vagy reszelés nélkül is eltávolítható, természetesen a körömlemez sérülése nélkül!
Önterülő, ultra-rugalmas, egyfázisú zselé. Fixálás után gyönyörű magas fényű marad. Kiemelkedően gyors munkát tesz lehetővé, tökéletes végeredménnyel. A körülményektől függően akár 10-14 napig tart, majd ezután a zselé bármikor, akár a viselője által is eltávolítható anélkül, hogy kárt okoznánk a természetes körömben vagy oldószert használnánk. A lakkozott körömre felvitt zselé eltávolításkor a teljes lakkréteggel eltávolítható, lakklemosó vagy bármilyen oldószer használata nélkül.

Az Easy Touch zselét az előre megtisztított és barázdamentes körömre kell felvinni, 2 rétegben. Tehát bőrfeltolás és kaparás után, Sanisollal áttöröljük a nem megreszelt körmöt, és erre egyből felvihetjük az Easy Touch-ot. Tökéletesen önterülő, kötés után egyáltalán nem igényel reszelést, csak fixálást.

Különösen ajánlott ez a zselé azoknak, akik bármilyen okból kifolyólag nem tudják megnöveszteni a körmüket, de nem vágynak műkörömre. Emellett ugyanúgy ajánlható műköröm eltávolítása után néhány hónapig alkalmazni, így segítve a természetes köröm gyorsabb megerősödését.

Kötésidő: 2 perc