Vendégkönyv

Írja meg véleményét itt.
Varga Balázsné
ekkor: 2017.11.10
Mindenkinek ajánlom. Jó minőségű termékek elérhető áron. Kedvesek , gyorsak. Szuper
Korsós Anna
ekkor: 2017.10.31
Nagyon szeretem a termékeket, jó a minőség és az ár! Sok sikert kívánok a cég minden dolgozójának szeretettel! Korsós Anna Hévíz
Takács Albert
ekkor: 2017.10.25
Példa értékű ahogy önök kezelik a vásárlókat.Örülök hogy megtaláltam ezt az oldalt. A jövöben mindent elkövetek hogy még többen megismerjék önöket.
Németh Lajosné
ekkor: 2017.10.20
A megrendelt terméket hibátlanul megkaptam.Ez volt az első rendelésem önöknél. A webáruházzal és a futárral is nagyon megvagyok elégedve. Elképzelhető,hogy még felkeresem rendelésemmel önöket! Köszönöm!
Andrási Diána
ekkor: 2017.08.11
Ez volt az első vásárlásom Önöknél. A csomag gyorsan megérkezett, a tartalma pedig sértetlen volt. A rendelésemre gyorsan reagáltak. Kell ennél több :) Köszönöm szépen!
Heni
ekkor: 2017.08.10
Nagyon elégedett vagyok ezzel a webáruházzal. Nagyon sokféle termékből tudok választani. Csomagpontra szoktam rendelni a csomagot, másnap már vehetem is át. :)
Bettina
ekkor: 2017.08.04
Màr többször rendeltem az oldalról, de biztos vagyok benne , hogy fogok még innen rendelni. Az eddigi rendeléseimmel teljesen meg vagyok elégedve , minden zökkenő mentesen zajlott. Tegnap leadott rendelésem ma reggel meg is érkezett . Nagyon szépen köszönök mindent !
Balázs Anita
ekkor: 2017.07.13
Többször is rendeltem.Gyorsak ,segítőkészek.Telefonon is könnyen el lehet Őket érni.Szinte azonnal értesítenek ha valami probléma van a rendeléssel.Én bankkártyával fizettem rendelés leadáskor,de volt 2 termék ami nem volt elérhető.Sajnos nem tudtam mást választani helyette.Felajánlották azt is ,hogy a különbözetet korrigálhatjuk utalással (ha kevesebb akkor visszautalnak)vagy futárral ( ha több akkor ráfizetéssel).Így Email-ben kértem az áruházat hogy utalják vissza az összeget,és újabb rendelést szeretnék leadni a későbbiekben.Kiállítanak egy minuszos számlát,és utalják az összeget.
Tóth Katalin
ekkor: 2017.04.19
Első vásárlásom volt. A rendelés menete hibátlanul szuper volt!!! Megrendelést azonnal feldolgozták, üzenetet úgy kaptam meg, ahogy az oldalon azt leírták, hyper gyorsasággal postázták így hipp-hopp megkaptam amit köszönök szépen Nekik! Termékekről még véleményt nem tudok írni, mivel a megrendelt kegyszerek első alkalommal lesznek általam kipróbálva, de valamiért pozitív gondolataim vannak velük kapcsolatban :) Egyetlen nagyon negatív dolog volt a történetben ami nem az Ő hibájuk: GLS pontot választottam (elvileg létező bankkártyás fizetés létezik náluk- gyakorlatilag egy modortalan, mogorva hölgy volt, akinél nem lehetett a bankkártyás fizetést eszközölni, kártya terminál megléte ellenére "csak OTP-s kártyát fogad el" - idéztem a hölgy szavait. Szóval erre a GLS pontra egészen biztosan nem fogok csomagot kérni se innen se máshonnan :( Köszönöm a gyors és megbízható kiszolgálást!
Angyal Andrea
ekkor: 2016.10.14
Nagyon Szeretek itt vàsàrolni 😊Megfelelő àrak,jó minősègű anyagok ,hatalmas àrukèszlet,nagyon kedves telefonos értesìtès ha valami elfogyott vagy vàrni kell az àrura,gyors,pontos szàllìtàs ès a csomagolàs is szuper.😊
Lapozás:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28