PickPack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

A 240 településen található több mint 700 pont között találják az Inmedio és a Relay , valamint a Playersroom, 220volt üzleteket. –Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál. Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Co-op Star hálózat boltjai.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

Megrendelés összege
Szállítás díja
15.000 Ft alatt előreutalás esetén max:20kg-ig 1295 Ft
15.000 Ft felett előreutalás esetén max:20kg-ig 0 Ft
15.000 Ft alatt  átvételkor történő fizetés esetén max: 20kg-ig 1295 Ft
15.000 Ft felett átvételkor történő fizetés esetén max: 20kg-ig 0 Ft

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.
 
Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt Pick Pack ponton?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a 3. lépésben a "Fizetési és szállítási módok kiválasztása" -kor történik. Ön előbb kiválasztja a kívánt fizetési módot majd kiválaszthatja a "Szállítás Pick Pack Pont-ra" opciót, majd az ezután megjelenő ablakban választhat a Pick Pack Pont-ok listájából, Megye, Város, és Cím alapján.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
A munkanapon a 12 óráig -ig megrendelt termékeket, amennyiben az rendelkezésre áll, Budapesten 3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on. Ettől eltérő esetben munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.