Adatvédelmi szabályzat

A szendreikft.hu valamint a szepsegcikk.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti: 

Kérjük, hogy alaposan olvassa át az itt található szabályzatot, mert azáltal, hogy oldalainkat böngészi, onnan letölt, használja, stb. a felhasználási feltételeket elfogadja és tudomásul veszi. 

Szerzői Jogok 

A weboldal tartalma, technikai megoldásai, forráskódja a SZENDREI Kft.-nek, - mint üzemeltető - tulajdonát képezi. A weboldal oldalainak tartalma, az azokon megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk, program ellemek és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alatt állnak, ezek az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használhatóak fel sem online, sem nyomtatott formában. A weboldalról a látogató nem jogosult a jelen jogi közleményre és adatvédelmi politikára utaló link eltávolítására. A fentiektől eltérni csak az üzemeltetővel kötött írásbeli szerződés alapján és kizárólag az üzemeltetővel szerződő fél jogosult. Ezen feltételek megsértése esetén SZENDREI Kft. követelheti a jogsértés megszüntetését és kárának megtérítését. A honlapon harmadik személyek szerzői joggal védett képei is láthatóak.A honlapon megjelent cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek a nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdésében foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak minősül. 
A felhasználási feltételek elfogadásával automatikusan elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat és a jognyilatkozatot, kérjük olvassa el az alábbi szabályzatokat is. 

A szendreikft egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának. 

A weboldalon található egyes fotók, képek nem szolgálnak semmilyen kereskedelmi tevékenységet, kizárólag illusztráció céljából vannak feltüntetve, melyek frizurákkal kapcsolatosak. Kizárólag arra szolgálnak, hogy vizuálisan segítsék a felhasználót az oldalon történő navigáció során. 

A szendreikft.hu valamint a szepsegcikk.hu weboldal üzemeltetői tisztelik mások szellemi termékét. Abban az esetben, ha valamely felhasználó úgy véli, hogy az oldalon saját szerzői jogait sérti egy kép jelenléte – azaz a kép saját tulajdonát képezi, az levédett, és annak közléséhez írásos engedély vagy díjazás szükséges, vagy nem kívánja, hogy az oldalon megjelenjen – akkor lépjen velünk kapcsolatba, jelezze felénk kifogását, és ha egyértelmű a szerzői jogsértés, akkor az adott képet azonnali hatállyal eltávolítjuk az oldalról. 
Az oldal üzemeltetői kizárólag olyan képeket használnak, amelyekre a forrásként megjelölt oldal jogi nyilatkozatában engedélyt adott, vagy nem szerepelt erre vonatkozó tartalom. 
Az oldal üzemeltetői felelősséget nem vállalnak azért, hogy a forrásként megjelölt oldal kizárólagos tulajdonosa-e az adott képnek vagy sem, így kizárja a felelősséget arra vonatkozóan, ha bármely felhasználó, látogató anyagi kártérítést követelne egy, a tulajdonát képező kép használata esetén. 

A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás során 
  • az Ön személyes adtait tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel,  
  • az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel,  
  • megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. 
Adatvédelmi irányelvek

A Szendrei Kft. kijelenti, hogy a hatályos adatvédelmi jogszabályok (így az 1992. évi LXIII. törvény) rendelkezéseinek megfelelően minden személyes adatot véd és titkosan kezel. A felhasználóink az adatvédelmi szabályzat elfogadásával regisztrálhatnak oldalunkon. Harmadik fél részére az adatokat nem szolgáltatjuk ki!